(Zorg)administratie

Home (Zorg)administratie
(Zorg)administratie
Zorginstelling Zuidema is zich ervan bewust van hoe belangrijk de administratie van een zorgaanbieder kan zijn. Als zorgaanbieder ben je verplicht geleverde zorg correct te registreren, en dit kan zeer tijdrovend zijn. Wij helpen als administrateur op meerdere vlakken van zorgadministratie. Wij denken mee aan het vinden van een passende oplossing voor uw situatie. Dit kan zich voordoen in advies, tijdelijke ondersteuning of een consultatie in hoe zorgprocessen geoptimaliseerd kunnen worden.

Deze administratie betrekt zich tot gegevens verwerken van patiënten. Denk hier aan behandelplannen, persoonsgegevens, verzekeringsgegevens en meer. Zorginstelling Zuidema is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rondom dit onderwerp, en begrijpt goed waarom dit gedeelte een uitdaging kan betekenen voor zowel kleinere als grotere spelers in de zorg.

Als u minder tijd wilt besteden aan uw administratie en deze tijd liever besteed aan cliënten/patiënten, dan is het een mogelijkheid dit uit te besteden aan ons. Wij kunnen administratieve taken overnemen en ervoor zorgen dat u zich niet meer druk hoeft te maken over uw zorgadministratie.

a5_flyer_zorgadministratie_zorginstelling-zuidema_2-copy